Tuesday, January 17, 2012

Q&A Diseases Of The Heart [Part1]

Diseases Of The Heart [Part1]

Question 1: Assalamu alaikum i saw a dream fighting jihad and then captured as a prisoner of war and tortured. What does this mean?
Answer 1:
The interpretation of the dream is that you'll tested in regards your faith.

Question 2: Asalaamu alaikum, if one took shahada and then apostate afterwards, what’s the consequences in this dunya and the hereafter?
Answer 2:
If you took shahadah and then apostate your destiny is in the hell fire, even if you don’t follow another religion. Allah states that he accepts only Islam as a religion.

And whoever seeks a religion other than Islam, it will never be accepted of him, and in the hereafter he will be one of the losers. (al imran 3:85)

If you apostate you should return to Islam before you die. The apostates during Abu Bakr (ra) were fought and some of them returned back to Islam. Allah accepts taubah before you die.

Say: "O 'Ibadi (my slaves) who have transgressed against themselves (by committing evil deeds and sins)! despair not of the mercy of Allah, verily Allah forgives all sins. Truly, he is oft-forgiving, most merciful. (az-zumar 39:53)

Question 3: Why did Abu Bakr, Ali, and Ibn Az-Zubayr ra burnt gays when Ibn Abbas said "do not punish with Allah’s punishment." [tirmidhi 1463, bukhari 3017] concerning the apostates?
Answer 3:
The reason why they were burnt was because gays might have had diseases that could be only be cured by the fire. Another is to prevent the relatives from claiming the body to bury in the graveyard of the Muslims.

Question 4: You've mentioned before that shaking the hand of a woman breaks ones wudu, can you provide hujja? What about if the woman is a family member?
Answer 4:
If the woman is a family member and you are her mahram e.g. mother, sister etc. this doesn't break the wudhu. The wudhu isn't broken if you accidentally brush against her in the train.
This is the madhab of imam shaafi. This is because it can make excited
.

Question 5: I have thrown away books with many Quranic verses in the trash can knowing in my mind that throwing the Quran away could make one a kaafir. My intention was, those books which i threw away i bought them when i first came into Islam then later on i found out it had a lot of Saudi salafi garbage in there so i didn't want those books to pollute anyone so I threw them away is that acceptable?
Answer 5:
When sheikh says if you dump the Quran that makes you a kaafir, he means if you dump it with disgust. If you have a newspaper that has verses of the Quran and you throw it away, that doesn't make you a kaafir. When sheikh was in Saudi Arabia, they usually burn the old Quran in the masjid because they didn't want to throw them in the dustbin. They are not burnt in the masjid.
Question 6: You said in a recent dars that it's haraam to pray where garbage is dumped. What if there's a bin in my bedroom, do i have to remove it?
Answer 6:
You don't have removed it. There are six haram places to pray:
1. in the street in the middle of the road
2. where the garbage is dumped
3. in the toilet
4. where animals are tied
5. on top of the kaaba- if you see yourself in a dream praying on top of the kaaba, that means you’ve lost your deen
6. in the graveyard.


Question 7: Isn’t the Saudi salafis-madhkalis, are also munafiqs saying that don’t topple the leader but all the while their type help topple the khalifs and also are they slandering Ibn Tammiyah because he went against the Tatars who proclaim Islam but followed their own laws like the house of Saud.
Answer 7:
This is an excellent question. The madkhalis are hypocrites. They helped topple the caliphate. Ibn Taymiyya made takfirr on the Tatar who governed with al yaasiq. They quote from Ibn Taymiyya but go against him. The Christians say they follow Jesus when they don't. People always pretend to be what are not and nobody likes to be exposed.

Question 8: About the person in the jungle who dies as a non-Muslim without ever hearing about Islam, it’s said that Allah will judge him in the hereafter it’s up to Allah if he will enter him into paradise or hellfire. What if this guy was upon shirk? Since Allah can choose to forgive everything even after one dies without repenting besides shirk.
Answer 8:
Yes this true but what if he died on shirk? He won’t be forgiven. Allah forgives all sins except shirk.

Verily, Allah forgives not that partners should be set up with him in worship, but he forgives except that (anything else) to whom he pleases, and whoever sets up partners with allah in worship, he has indeed invented a tremendous sin. (an-nisa 4:48)

Question 9: Are homosexuals, who commit homosexual acts actual kaffirs, like if they die they will be in eternal hellfire? How about if they know it’s a sin, but do it anyway?
Answer 9:
He is kaafir if he refuses to get married and says this is my sexual preference. Muhsen Hendricks was pronounced a Satanist not just a kaafir. Since dumped his wife of six years and says homosexuality is his sexual preference.

Question 10: Assalamu Alaikum, how do you combine prayers 4 work, e.g. like Dhur and Asr do you pray 2 rakat each or do you pray 4 rakat each?
Answer 10:
If your job is from one town to another, then pray 2 rakas each. if you are in the same town then you pray 4 rakas.