Wednesday, February 8, 2012

Q&A The Muslim Character


The Muslim Character [Part1]

Question 1: Assalamu alaikum sheikh, would I be breaking family ties if I make hijra for the sake of Allah leaving my family? Because I may not be able to get in contact with them after my hijra. Also they would not agree with me making hijra.
Answer 1: You can’t make hijrah and leave your wife and kids behind. As for extended family they can still be contacted

Question 2: Is it true the Jews are trying to divert the Muslims' attention from Masjidul Aqsa to the Dome of the Rock? And that is why we always see the golden Dome on TV or in pictures but never the black dome of al-Aqsa. Many Muslims believe the Dome of the Rock is Masjidul Aqsa and have no idea that Jews are trying to destroy it and replace it with their so-called temple for their Messiah when he comes.
Answer 2: Their plan is to destroy masjid al Aqsa. The same way you are waiting for al Mahdi to come, they are also waiting for dajal. They are trying to divert you from it.

Question 3: If a kaafir comes to the masjid with the intention to embrace Islam and the Muslims refuse to explain the deen and give him shahada; do these Muslims become a kaafirs?
Answer 3: The word kaafir is too strong to use, we say jahil instead and they should of course get someone to explain it to him.

Question 4: Shaykh the zindeeq and apostate Saleh al Fawzan in his endeavor to protect Jews and crusaders insinuates that it is Islamically haram for individuals and groups ( ie mujahideen, Islamic scholars) to expel Jews and Chrisitans from the Arabian peninsula. He claims that this duty is only for rulers such as the second khalif Umar.(r.a). Therefore, only murtad king Abdullah of al Saud can expel the infidels from the holy land and not the mujahideen. How can one refute this erroneous creed of taghout Fawzan?
Answer 5: This person is a Saudi salafi. He’s passed a recent fatawa saying the greatest jihad is to fight the mujahideen. He’s put a spin on the hadith. The hadith is a general hadith.

Greatest jihad:

Shaikh Fawzaan claims the greatest jihad is to kill mujahideen:

Question 5: As salaamuilaykum, sheikh what do I do if I want to make hijrah but my ex husband, threatens me with kafir court system to take, my kids though I let him see them whenever he wants?
Answer 5: This makes him become a kaafir taking you to the kaafir court house. He’s a munafiq and he’s evil. Allah spoke about these people in 4:60.

Have you seen those (hyprocrites) who claim that they believe in that which has been sent down to you, and that which was sent down before you, and they wish to go for judgement (in their disputes) to the Taghût (false judges, etc.) while they have been ordered to reject them. But Shaitan (Satan) wishes to lead them far astray. (An-Nisa 4:60)


The Muslim Character [Part2]

Question 1: If your living in dar Ul harb and don’t believe in covenant of security, does this mean you can no longer claims the benefits of the country such as school, hospitals, job seekers allowance etc.
Answer 1: Somebody passed a recent fatwas saying you can’t, but the person who passed the fatwa is not qualified to pass fatwas. So flush the fatwa down the drain. The UK is not like the Caribbean where you have fruit trees everywhere and can pluck and eat them. Everything there is sold. The COS was broken when they raped our women, children. They urinated on the mujahideen. An Afghan killed two kaafirs with a kitchen knife. The kufaar have so much wahn in their hearts. With all their guns they couldn’t save themselves from the kitchen knife. The kaafir are so stupid, they didn’t know that whatever they backfires and history records everything. They’ll go down in history as rapist, paedophiles etc.

Question 2: Sheikh can please mention the name of mumafiq that Omar eliminated?
Answer 2: This needs further research. Read surah 4:65.

But no, by your Lord, they can have no Faith, until they make you (O Muhammad SAW) judge in all disputes between them, and find in themselves no resistance against your decisions, and accept (them) with full submission. (An-Nisa 4:65)

The ayat came down when this happened. So if a person questions the verdict of the rasul he's a hypocrite. Some faqhee claim that only the sahabas who were scholars like Aisha, Ali etc are sahabas.

Question 3: Where is the best country to be right now according to the dars where you will find muslim with good character?
Answer 3: Is better for you to live among the Arabs in the gulfs instead of living with the black and white kufaars of Europe and America. They are the evilest of all. They insult the rasul (saw) with cartoon. They kill the mujahideen, legalise homosexuality and bestiliality. Those who preach the COS love the kufaar and the west. They don’t want of leave the luxury in the west.

Question 4: Regarding killing munafiqs, how do we know them to kill the munafiq in an Islamic state? We all sin, so how do you know which sin is of a hypocrite or not? For exmaple, we are all hypocrites to a certain extent. Whether we lie here and there, whether we don’t wear hijab, etc.
Answer 4: This question is important. The lay man is not to pass the fatwa of who is a hypocrite and who should be killed. The qadi in the court house passes the fatwa for him to be killed. When a person insults the rasul (saw), that makes him a kaafir and his head should go. This was what Khalid ibn Abdullah Al Qasree did to the man who insulted the rasul.

'Abdur-Rahmaan Ibn Muhammad Ibn Habeeb Ibn Abee Habeeb on the authority of his father, on the authority of his grandfather [who] said:I witnessed Khaalid Ibn 'Abdullah Al-Qasree - and he addressed them at Waasit - "Oh People, make sacrifice, may Allah accept it from you. Verily I am sacrificing Al-Ja'd Ibn Dirham, for indeed he claims that Allah did not take Ibrahim as a khaleel (close friend), and [that] He did not speak to Moosa. Most Perfect is He and exalted is He from what Al-Ja'd says." Then he descended and slaughtered him. I say: And the Jahmiyyah and Mu'tazilah speak with this, and they distort the text of the revelation regarding that, and they claim that the Lord is purified of that [i.e. having spoken to Moses and taken Ibrahim as a khalil] Mukhtasar al-Uluww" of adh-Dhahabi, (p.133).

If he's caught spying for kufaar he is a munafique. If he challenges the Quran and sunnah he's a hypocrite.

Question 5: A few families here in America are thinking about making hijra to Jamaica. Although it isn’t a Muslim country, we feel like there is progress in the dawah in Jamaica, and also that one day inshaAllah it will be predominantly Muslim. The Arab countries seem so oppressive, especially since they are ruling with nationalism & racism in their hearts. Will Jamaica be a nice place to make hijra to Sheikh?
Answer 5: There are quite a few Arabs and Indians who are here. Come for holiday and do some fact finding mission. Have a word with them and then make hijra. The govt and media are not anti muslim. The Brazilian, Venezuelan are not anti muslim. There are three types states:

1. darul harb = anti muslim
they kill and jail muslims
2. darul kufr= no sharia but they dont kill or fight muslims
3. darul islam = there is sharis


The Muslim Character [Part3]

Question 1:
If my Quran Recitation CD is playing, is it permissible to leave the room while it's playing? Or do I have to stop it before leaving and resume it when I return?
Answer 1: You are allowed to do so because it drives the shaytan away. What is haram is to carry out a conversation while it is playing. It is also haram to have the Qur'an as a ring tone. You can use the adhan to wake you up for fajr. You can use a nasheed as your ring tone.

So, when the Qur'an is recited, listen to it, and be silent that you may receive mercy. [i.e. during the compulsory congregational prayers when the Imam (of a mosque) is leading the prayer (except Sûrat Al-Fatiha),...and also when he is delivering the Friday-prayer Khutbah]. [Tafsir At-Tabari, Vol.9, Pages 162-4] (Al-A'raf 7:204)

Question 2: Sheikh why is it that muslims refuse to make takfir on wicked government scholars after their kufr akbar crimes have become evident for everyone to see?
Answer 2: The reason is bcos they worship personality not Allah. When you do this it becomes difficult to make takfeer. 3 people worship their shaikhs:
1. the goofi soofis
2. the shites
3. madkhali

When they say do not blind follow they are referring to the 4 great imams but when you do this to their shaikhs they are happy with you. Ibn Taymiyya used to make takfeer on the wicked scholars.

"A scholar who abandons what has learnt from the Quran and the Sunnah and follows a ruler who does not rule in accordance with the teaching of Allah and His Messenger is an apostate and a disbeliever who deserves punishment in this world and in the hereafter " Fatawa Ibn Taymiyyah, Volume 35/373

The rasul (saw) said he fears for us the misguided scholars:

Abu Dhar said, "I was with the Prophet (SAW) one day and I heard him saying: "There is something I fear for my Ummah than the Dajjal." It was then that I became afraid, so I said: " Oh Rasool Allah! Which thing is that?" He (SAW) said; "Misguided and astray scholars." Recorded in Musnad Imam Ahmad (no.21,334 and no.21,335).

This is worse than the fitna of the dajjaal. People like Hamza Yusuf, Yusuf Qardawi, Taariq Ramadan. It is easy to recognise them. They allow you to join the kufaar army and kill the muslims. These kufaar are raping our children.




People turn a blind eye to what is happening in the ummah. It is easy to know a wicked scholars, their loyalty is with the taghoot not with Allah and His rasul. Taghoot is NATO, UN, wicked institutions. They also believe in democracy. You can smell them a mile away. Their aqeeda exposes them.

They believe in the COS even if the kuffar kill their mothers and sisters. Allah said when they speak they tell on themselves.

Had We willed, We could have shown them to you, and you should have known them by their marks, but surely, you will know them by the tone of their speech! And Allah knows all your deeds (Muhammad 47:30)

Question 3:
Why did rasululallah (saw) not marry Fatima (r.a) to Abu Bakr and Umar and later married her to Ali? Secondly if you advise a bidati imam against promoting a mawdoo hadith and he doesn’t listen what course of action should one take?
Answer 3: Abu Bakr and Umar did not propose to Fatima. It was Ali who did. These bid'ati are fanatical about their believes and one of the signs of the last days is that everyone will be pleased with their believe. Remember surah 36:17. Our job is to deliver the message but you can’t force the horse to drink.

"And our duty is only to convey plainly (the Message)." (Ya-Sin 36:17)

The hadith jihad nafs jihad akbaar is fabricated.

"We have come back from the minor jihad to the major one" someone asked: "What is the major Jihad O Messenger of Allah?" he replied: "Jihad of the nafs," (This report, collected by Bayhaqi is fabricated as mentioned in Mannaar as-Subl of Ibn Qayyim al-Jawziyyah)

Ibn Taiymiyyah said in Al-Furqan PP. 44-45: "This hadith has no sources and nobody whomsoever in the field of Islamic knowledge has narrated it. Jihad against the disbelivers is the most noble of actions and moreover it is the most important action for the mankind.


The Muslim Character [Par4]

Question 1: Assalamu alaikum sheikh, there is a new sect that completely brings humiliation and disgrace to our deen. They are known as taqwa core (Punk Islam) are these people kufaar and what should the ummah do about them? Jzk
Answer 1: They only become kufaar when their aqeedah contradicts Quran and sunnah. They are fasiqun if they go against Quran and sunnah. Sheikh can’t pass judgment on them because he doesn’t know their aqeedah. But he can say something about the Qaadiyaanis and shiates because he knows their aqeedah. It is haraam to speak without knowledge. It’s the first time he is hearing about them. He prefers someone who knows about them to pass a judgment.

You will inevitably follow the paths of those who came before you, handspan by handspan, cubit by cubit, until even if they entered the hole of a lizard, you will follow them.” We said, “O Messenger of Allaah, (do you mean) the Jews and Christians?” He said, “Who else?” (Narrated by al-Bukhaari, al-I’tisaam bi’l-Kitaab wa’l-Sunnah, 6889; Muslim, al-‘Ilm, 6723).

Sheikh is not surprised thought there is a group called punk Islam. They imitate the kufaar and envy them for their lifestyle. They want a sheikh that will make this lifestyle halaal for them. They will slander and call you names if you don’t. When sheikh was on tour of Africa, there was an imaam called Mohsin Hendricks.

Gay Imam in Cape Town:

He is a gay imam. His calls his study circle the inner circle. Some of you believe that a gay can be a muslim. If that is so, then why did the four rightly guided caliph burn them and not pray janazah over them.

There is a difference of opinion concerning the punishment for the one who commits sodomy. The following are the opinions that were mentioned by Imam Ash-Shawkani in: "Nayl Al-Awtar" , Vol. 7/p122-124.
1) That he is killed with the sword, then burnt. This is narrated from Abu Bakr and 'Ali Ibn Abi Talib.
2) That a wall should be collapsed upon him. This was the opinion of 'Umar and 'Uthman.
3) That he should be thrown from the highest building in the city, then that should be followed up with him being pelted with rocks. This was the opinion of Ibn 'Abbas.
4) That he is stoned. This is narrated by Al-Bayhaqi from 'Ali Ibn Abi Talib, Ash-Sha'bi, Az-Zuhri, Malik, Ahmad, Is'haq, and Ash-Shafi'i.
5) That they are burned. This was narrated by Al-Bayhaqi, that Abu Bakr gathered the Sahabah and 'Ali mentioned this, and the Sahabah agreed upon it. It was also mentioned by Al-Munthiri that it was done by Abu Bakr, 'Ali, 'Abdullah Ibn Az-Zubayr, and Hisham Ibn 'Abdil-Malik.
6) That he is stoned, then burnt with fire. This is narrated from the Sahabah agreeing upon it in the time of Abu Bakr.

Do you know why you burn their bodies? The hikmaah behind it is that their families can’t find their bodies and bury them amongst the muslims. This can be only applied in an Islamic state.

Question 2: Why does the Ummah show so much hatred to the Kurdish who are Sunni Muslims? They are mistreated in Iraq, in Turkey, in Syria?
Answer 2: The kurds want to establish Kurdistan and eradicate the Arabic language and implement their own. They were not allowed to speak the Kurdish language in Iraq nor in Cyprus but now they can. Salahuddin Al Ayyubi was a Kurd and he was a righteous muslim.

Question 3:
Salam Alaikom wr wb Sheikh, one person said it is not allowed to demonstrate against the "Muslim" ruler, tyrant of the land like Mubarak of Egypt. s this the aqeedah of the madkhalis? And is this kufr?
Answer 3: Demonstration is allowed. However, it is a matter of ijtihaad. Ijitaad means independent judgment. jihaad is the best demonstration. There is nothing against demonstration in Quran and sunnah.

Question 4: Salaam Alaykum Sheik, most muslims in the US hate the mujahideen/jihad and turn a blind eye to muslim affairs. How do we balance ourselves with them. I find myself strongly disliking them.
Answer 4: The reason for this is because they are scared of the FBI. It is better for you to make hijrah. Jihaad is the 6th pillar of Islam. So if you go against the mujahideen you will become an apostate.

Verily! As for those whom the angels take (in death) while they are wronging themselves (as they stayed among the disbelievers even though emigration was obligatory for them), they (angels) say (to them): "In what (condition) were you?" They reply: "We were weak and oppressed on earth." They (angels) say: "Was not the earth of Allah spacious enough for you to emigrate therein?" Such men will find their abode in Hell - What an evil destination! (An-Nisa 4:97)

So hijrah is compulsory when the kufaar want you to apostate. You don’t want to make hijrah because you love the pump and glitter in the West.

Question 5:
Asalam walaykum wr wb Sheikh. In North America there was a bro who shot at 3 key places of the U.S. govt, such as the US Pentagon museum and 2 more buildings. The person had this on camera with a jihad nasheed playing in his car screaming Allahu Akbar. Sheikh we know the importance of Jihad fi-si-bi-lillah. But I only ask you to stress to the youth not to go to extremes and go off and do something like what the person did because it brought about no good as he is now in prison. Note: this is not to undermine jihad but to prevent the youth like myself from going and doing things without thinking like what I feel this brother did
Answer 5: Why don’t you migrate from Europe and America. The kufaar in Europe and America are filth. If you don’t like what they do, then make hijrah. Rather than take arms against them and spend your life in jail. Because they are filth they allow women to marry women and men marry men. That’s why they legalize bestiality. Some people say there is no need for hijrah because there is a COS.


The Muslim Character [Part5]

Question 1: Working in Darul Harb sometimes necessitates having social lunches with colleagues & managers at restaurants, not pubs. What's the best thing to do if some colleagues decide to order alcohol during the meal? Is it incumbent to leave? Or is it permissible to remain seated until the meal is over?
Answer 1: When you are living in darul harb it’s hard to treat it like it is an Islamic state. Everything that they do is haram, i.e parties, eating pork, drinking etc. You can’t engage in these things due to free mixing etc. When you are with your work colleagues you haven’t done anything wrong, because it is not a pub. If you are at your work place and one of them order a drink with his meal, you didn’t do anything wrong if you are at the same table.

Question 2: As salaamuilaykum sheikh I was told, that excessive shopping is a sin. Is that true? Also how do you know when your shopping for jilbab, and hijab is excessive?
Answer 2: Excessive shopping is a sin. If you have a dozen hijab and 6 jilbab, that should be enough for any muslimmah.

Verily, spendthrifts are brothers of the Shayatin (devils), and the Shaitan (Devil ¬ Satan) is ever ungrateful to his Lord. (Al-Isra 17:27)

Question 3: According to my research, the President of Iran, Ahmadenijad, is a Jew and a Freemason. If that is the case then why would the illuminati want to attack one of their own?
Answer 3: We have already said that he is a Jew but he is a revert. SH Bin Baaz was a Jew, Gadhafi is a Jew. A shiate is like a Jew. Ahmadinejad is a shiate. Jews and shiates are enemies of Islam. These people don’t like Abu Bakr or Umar (r.a), how are they going to like you?

Question 4: Asalamualaikum,who is entitled for jihad?
Answer 4: Knowledge of jihad is fardul ayn. muslims with aql are entitled and not mad people. Munafiqs should not be incorporated in the army. Allah said do not take the munafiqs to the front line. We have covered this topic before.

Question 5: Shaikh you mentioned about 2 muslims not speaking to each other, what if they are your ex? Are you still being held accountable for not speaking first?
Answer 5: When you divorce someone it doesn’t mean they become your enemy. You should give them salams and that’s it. That’s enough. You shouldn’t get into conversation with them unless if you have a child or you are looking to get back with them.