Friday, March 2, 2012

Q&A Tafseer Surah Naml

(19/02/12)

Tafseer Surah Naml [Part-1]

Question 1: Shaikh Albani says it is sunna to pray 2 raka sunna after asr. He disagree with other scholars and Mazahib and Sahaba who follow true hadith that prophet (pbuh) said there is no or do not pray after asr but He prayed at home. Is Albani’s opinion stronger or he is wrong?
Answer 1: Albani was an attention seeker so because of this, he deliberately goes against the ijmaa of the ummah. This opinion is wrong. He also said gold is haraam for woman.

Question 2: I had a dream that 10 black scorpions came out of my covers and tried to bite me luckily they did not.Shaykh can you please explain this meaning?
Answer 2: This dream means you have enemies and they will plot against you but will not succeed as Allah will help you.

Question 3: Asalaamualaikum shaikh am married to a revert who prays and fast and everything, but sometimes she moans that she feels outcast as she’s not able to participate in any kuffar celebrations or follow her friends to parties. This is something she’s been doing for years. What can I do to improve the situation?
Answer 3: Whenever you come into Islam you are not allowed to miss these things. You should enter whole heartedly. People who miss jahiliya will end up returning to it.

O you who believe! Enter perfectly in Islam (by obeying all the rules and regulations of the Islamic religion) and follow not the footsteps of Shaitan (Satan). Verily! He is to you a plain enemy (Al-Baqarah 2:208)

Question 4: What’s your opinion of Abu Khadija who supported a salafi who raped his step son in Birmingham UK?
Answer 4: This scenario is well known, a Somali sister who was divorced had a child from a previous marriage. The man (half cast) insisted to put her son to bed and one night she found him raping her son. By you taking the side of a paedophile, makes you one as well.

http://www.somalinet.com/forums/viewtopic.php?f=63&t=209164

Abu Khadija took side bcos the man belong to the saudi salafi movement and he as well was a madkhali, so he didn’t care and instead backed him up. Abu Khadija is very evil and misguided. He got kicked out of the university of Madina bcos he failed every year.

SHAIKH WASI-ULLAH ABBAS WARNS AGAINST ABU KHADEEJAH, BILAL DAVIS & OTHERS: http://www.youtube.com/watch?v=u58VRX4wgxM

Only the people who are brain dead listen to people like Abu Khadija. When you marry a woman with kids, you’re supposed to treat them good, like your own children.

Question 5:
I was asked by my Christian cousin, who took the place of Isa(as) on the cross if he wasn’t crucified. I told him that I will find out from you for the correct opinion in regards to Isa(as). Jazakallah
Answer 5: Jesus gathered his disciples in the room and asked who will go in his place. A young man jumped up on 3 occasions and said I will. The young man was put on the cross instead of Jesus (as).

And because of their saying (in boast), "We killed Messiah 'Iesa (Jesus), son of Maryam (Mary), the Messenger of Allah," - but they killed him not, nor crucified him, but the resemblance of 'Iesa (Jesus) was put over another man (and they killed that man), and those who differ therein are full of doubts. They have no (certain) knowledge, they follow nothing but conjecture. For surely; they killed him not [i.e. 'Iesa (Jesus), son of Maryam (Mary) ]: (An-Nisa 4:157)


(20/02/12)

Tafseer Surah Naml [Part-2]

Question 1: The position of Omar Bakri. As i was shown a video were he says that his views about Nasrullah and hezbollah are that they are muslim brothers?
Answer 1: You are not allowed to call the twelvers of Iran and Lebanon our brothers as their aqeedah is kufr and shirk. This is a mistake from Omar Bakri and he needs to publicly take it back. Everytime a Shaikh goes to a country there are gufi sufis who try to get him in trouble. Omar Bakri is dancing to the tune of the Shiites. All the brothers in UK with shaikh’s aqeedah are having 20 years prison sentence in Belmarsh or are under house arrest. A twelver is not our brother they have death squads in Iraq killing sunnis.

The Shiite Death Squads:
http://www.youtube.com/watch?v=ihO1e8eTzh4

ISRAEL PRESIDENT SHIMON PERES CALLS ON BASHAR AL-ASSAD TO RESIGN: http://www.guardian.co.uk/world/2011/jul/26/shimon-peres-syria-bashar-assad

Even the kufar are appauled about their cruelty. They are the greatest enemy of Islam and muslims and believe the Quran has been changed.


SHIA HUJJAH:
The present Quran is in an altered, corrupted and distorted form.. (Fatuhat-e-Shia, p. 129)

SHIA HUJJAH:
The Shia believe that at the time of Mahdi’s return Imam Mahdi will resurrect Aisha (Prophet Mohammad’s wife) and execute the law of Hudud on her, for committing Zina (adultery) during her marriage. (Al-Anwar Al-Numaniyah, vol. 1, p. 161, Tafsir al-Shafi, vol. 2, p. 108, Haq al-Yaqeen, vol. 2, p. 256, Hayat al-Qulub, vol. 2, p. 611)

They also believe that Aisha had an affair even though Allah said she didn’t have an affair. Our brothers could never have such aqeedah.

Verily! Those who brought forth the slander (against 'Aishah the wife of the Prophet SAW) are a group among you. Consider it not a bad thing for you. Nay, it is good for you. Unto every man among them will be paid that which he had earned of the sin, and as for him among them who had the greater share therein, his will be a great torment. (An-Nur 24:11)

Except those who repent and do righteous deeds, and openly declare (the truth which they concealed). These, I will accept their repentance. And I am the One Who accepts repentance, the Most Merciful. (Al-Baqarah 2:160)

Question 2: Where was prophet Sulayman and his army heading before the bird informed him of Bilquis?
Answer 2: Sulayman was going for jihad in the Middle East bcos that’s where they were headed but he told bilquis if you don’t come to me I will invade Yemen. She took heed and went to him.

Question 3: My family and I just now found out that another muslim family we have been close to for years, their oldest son just came out proudly as a citizen of Sodom & his family is accepting of this. My family and I know how to view the son (as a kafir), but what of his parents and siblings?
Answer 3: If they accept them you have to make baraa from them as their hearts have become perverted. If the family makes baraa from him, you don’t have to make baraa from the family. There’s no such thing as a gay muslim and those who say this are misguided. When you have a muslim and don’t want the muslim to go off you put them in a Islamic state.

Question 4:
Salm alaikom, which tafsir we have to read most to understand the holly Quraan?
Answer 4: The best tafsir is Ibn Kathir. It is in English and you can’t go wrong with this tafsir. You can also read, In the Shade of the Quran by Saed Qutub and the madkhalis hate him with a passion bcos he revived tauheed haakimiyya.

Question 5:
There was a man named DR. Malachi York who mixed Islam and freemasonry. Can you explain why these occult groups linked themselves to sulayman. Did Sulayman fight these groups?
Answer 5: They are trying to slander him to justify their zandaqa. Sulayman did not need magic to have dominion over the jinns.


(21/02/12)

Tafseer Surah Naml [Part-3]


Question 1: Shaykh do you have to give hujjah before making takfir on a person if he perpetrates one of the ten nullifiers of Islam?
Answer 1: You don’t have to give hujjah before making takfir.

http://www.authentictauheed.com/2012/01/246-25-things-that-make-you-muslim-or.html

(These Ayat were revealed about some members of my Ummah. They will come before the end of time and deny Al-Qadar.) Ata' bin Abi Rabah said, "I went to Ibn `Abbas and found him drawing water from the well of Zamzam. The bottom of his clothes was wet with the water of Zamzam and I said to him, `They talked about Al-Qadar (some denied it).' He asked, `Have they done this' I said, `Yes.' He said, `By Allah! This Ayah was revealed only about them, ("Taste you the touch of Hell!'' Verily, We have created all things with Qadar.) They are the worst members of this Ummah. Do not visit those who fall ill among them or pray the Funeral prayer for those among them who die. If I saw one of them, I would pluck out his eyes with these two fingers of mine.'' [Ibn Kathir agreed Tirmidhi]

O you who believe! Take not the Jews and the Christians as Auliya' (friends, protectors, helpers, etc.), they are but Auliya' to one another. And if any amongst you takes them as Auliya', then surely he is one of them. Verily, Allah guides not those people who are the Zalim√Ľn (polytheists and wrong¬doers and unjust). (Al-Ma'idah 5:51)


Question 2: Aswr, is it allowed to give or accept birthday gifts?
Answer 2: To accept birthday gifts is not shirk and not an issue. What is an issue is Christmas gifts and valentine’s gifts (shaikhs opinion). You got married to your wife 1st of January and every year you take her somewhere special to celebrate your wedding anniversary shaikh doesn’t have a problem with that (his opinion). Eid card is not bid'a. If you say happy birthday to a person it’s not an issue bcos you should be thankful to Allah who brought you into this world (shaikhs opinion). Wedding anniversaries shaikh doesn’t have a problem if you spoil your wife because there’s no shirk attached to it.

Question 3: Dictators who rule the countries unfairly, is allowed to call ALLAH dictator or names HIM or describe HIM with names that ALLAH doesn’t describe HIMSELF?
Answer 3: Allah used dictator to describe Himself meaning Allah doesn’t back down, that you can’t veto Allah (swt). Allah is the only dictator, Al jabar means dictator.
You can’t have the kafir concept of dictator. When used to describe Allah means no one can veto Allah. It doesn’t mean that He is an oppressor.

It was narrated from ‘Amr ibn Shu’ayb via his father and grandfather that the Prophet (sal Allahu alaihi wa sallam) said: “On the Day of Resurrection, the arrogant will be gathered like ants in the form of men…. [Narrated by al-Tirmidhi, 2492]

When used to describe man means man is a tyrant and oppressive. Bashar Al Assad has an army of one million in the Middle East and the kufaar is afraid to move forward towards them.

ANIMAL BROTHELS LEGAL IN DENMARK: http://www.icenews.is/index.php/2008/05/20/animal-brothels-legal-in-denmark/

When we thought we seen it all, the white kafir has come up with something else which is more shocking. This is because we are living in the last days.

Afghans vent fury over Koran burning, U.S. apologizes: http://www.reuters.com/article/2012/02/21/us-afghanistan-korans-idUSTRE81K09T20120221

ANGELINA JOLIE CONDEMNS QURAN BURNING: http://www.youtube.com/watch?v=vekcxhAnT4Y
She was the first person who spoke out against burning the Quran.

Dutch court lets pedophiles party contest country's general election: http://www.guardian.co.uk/world/2006/jul/18/topstories3.mainsection

Question 4: Is Iran being used to distract people from the situation in Syria?
Answer 4: Iran and Syria are one single block because they are Shiites. Khomeini says they are theor brothers and muslims.

ISRAEL PRESIDENT SHIMON PERES CALLS ON BASHAR AL-ASSAD TO RESIGN: http://www.guardian.co.uk/world/2011/jul/26/shimon-peres-syria-bashar-assad

A shiite is very evil and are the greatest enemies of Islam. They kill as many sunnis as they can.


Syrian soldiers force man to say "No god but Bashar Al Assad" : http://www.youtube.com/watch?v=aT0Fzx8LiGQ

The kufaar are afraid to move against Iran and Syria becuase they have the latest rockets.

Russia and China veto UN resolution on Syria:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/9061622/Russia-and-China-veto-UN-resolution-on-Syria.html

By the (steeds) that run, with panting (breath), (Al-'Adiyat 100:1)

Verily! Man (disbeliever) is ungrateful to his Lord; (Al-'Adiyat 100:6)

And verily, he is violent in the love of wealth. (Al-'Adiyat 100:8)

And you love wealth with much love! (Al-Fajr 89:20)

Blowing Up Russia Terror from Within: http://en.wikipedia.org/wiki/Blowing_Up_Russia:_Terror_from_Within



Question 5: Asalaamualaikum there are people who ask how is it possible for one to know when suleiman (a.s) passed away, and the jinn keep working for him till his stick was eaten up by ants?
Answer 5: Yes Sulayman passed away mysteriously and his stick was eaten by ants and the jinns who were working for him. They didn’t realize it until the stick fell.